Win – Win со Васко Попетревски и Снежана Трпевска

636
Published on 20/11/2015 by mkstanici

Емисија Вин Вин со Оливера Трајковска на 24 Вести , гости во оваа дебата се новинарот на АлсатМ Васко Попетрески и д-р Снежана Трпевска експерт за медиумско право.

Comments

comments

Category Tag