Win-Win – Петар Гошев

647
Published on 24/09/2015 by mkstanici

Емисија Вин Вин од 24 септември 2015 година.
Второ издание од новата сезона на Вин Вин со Оливера Трајковска, гостин во ова издание е Петар Гошев.

Comments

comments

Category Tag