Win Win – Зоран Заев

2217
Published on 17/09/2015 by mkstanici

Прва епизода од емисијата Win-Win со Оливера Трајковска на 24 Вести, во која е гостин претседател на СДСМ Зоран Заев.

Comments

comments

Category Tag