TOП ТЕМА – Швајцарски сметки на Македонци

511
Published on 03/09/2015 by mkstanici

Дебатна емисија Топ Тема на Телма ТВ , тема во оваа емисија е тајните сметки на Македонците во швајцарските банки. Гости во оваа дебатна емисија се: Слаѓана Тасева и Зоран Витанов. Водител е Снежана Лупевска Созен.

Comments

comments

Category

Add your comment

Your email address will not be published.