360 Степени 21.09.2015

431
Published on 22/09/2015 by mkstanici

Во ова издание (21.9.2015 г.) на емисијата „360 степени“ на ТВ Алсат-М – за реформите во изборниот процес кои треба да бидат договорени до 6 октомври. Како да се стекне доверба во избирачкиот список, како да се рекомпонира составот на ДИК, како да се зајакнат ингеренциите на Државната изборна комисија, како да се уреди гласањето на дијаспората, потребна ли е промена на изборниот модел…
Ова се темите на преговарачката маса за кои во „360 степени“ ќе дебатираат потпретседателот на ДИК, Субхи Јакупи, и првиот човек на граѓанската асоцијација „Мост“, Дарко Алексов. „Саботажата“ на Среќко Поповски е редовна содржана во секое наше издание.
Гледајте „360 степени“ од 22:30 часот на ТВ Алсат-М.

Comments

comments

Category Tag