360 Степени – Суад Мисини и Љубиша Станковиќ

622
Published on 03/10/2015 by mkstanici

Да оставиме простор да бидеме пријатно изненадени од Катица Јанева и тимот“ – изјави аналитичарот Суад Мисини во вчерашното издание на „360 степени“ на ТВ Алсат. Во емисијата се аналзизираше тимот на специјалната обвинителка Катица Јанева и колку тој ветува дека случаите од прислушуваните разговори доследно ќе бидат истражени. Покрај Мисини за ова прашање дебатираше и новинарот на „Утрински весник“, Љубиша Станковиќ. Во ова издание беа изнесени и ставовите на Ване Цветанов и Мирослав Шиповиќ, чии судски предмети ги застапуваат обвинители кои ќе бидат во тимот на Јанева.

Comments

comments

Category