360 Степени – Стево Пендаровски и Луан Старова

586
Published on 18/11/2015 by mkstanici

Емисија 360 Степени на Алсат М , гости се Стево Пендаровски и Луан Старова. Во емисијата има и интервју на француската амбасадорка Лоренс Оер и на познатиот француски истражувач и професор Жак Рупник. Тема се терористичките напади во Франција.

Comments

comments

Category