360 Степени – Ристо Никовски и Никола Димитров

3055
Published on 12/12/2015 by mkstanici

Погледнете го новото издание на емисијата „360 степени“ на ТВ Алсат-М во кое двајцата поранешни дипломати Ристо Никовски и Никола Димитров остро ги спротивставија своите ставови за политичкиот процес, за улогата на меѓународната заедница во кризата, за 24-ти април.

Comments

comments

Category Tag