360 Степени – Павле Трајанов и Лиле Поповска

621
Published on 20/11/2015 by mkstanici

Емисија 360 степени на АлсатМ телевизија, Гости се Павле Трајанов од ДС и Лилјана Поповска од ДОМ. Ноември 2015 година.

Comments

comments

Category