360 Степени од 14.10.2015

575
Published on 17/10/2015 by mkstanici

Погледнете го новото издание на „360 степени“ во кое за актуелните случувања, за политичките преговори, за ситуацијата со тимот на специјалната обвинителка кој во целост не помина пред Советот на јавни обвинители, разговараа поранешниот лидер на ЛДП и долгогодишен пратеник Јован Манасијевски и универзитетскиот професор Ненад Марковиќ.

Comments

comments

Category