360 Степени – гостин: Љубиша Арсиќ од Фокус

593
Published on 24/11/2015 by mkstanici

Новинарот Љубиша Арсиќ во својот настап за вечерашното издание на 360 степени, вели дека изворот кој му ги дал 105-те фалс лични карти тврдел дека постојат околу 30 000 вакви лажни документи. Според него, полицијата покажала голем интерес за случајот, бидејќи разговорот при пријавувањето траел барем три часа, меѓудругото и со високи функционери на полицијата.

Comments

comments

Category Tag