24 Анализа 22.09.2015

506
Published on 23/09/2015 by mkstanici

24 Анализа на 24 Вести од 22 септември 2015 година. Тема на оваа анализа е изборниот модел и измените кои што би требало да следат. Гости во оваа анализа се Дане Талески и Владимир Божиновски. Водител е Мишко Иванов

Comments

comments

Category Tag