24 Анализа 21.09.2015

356
Published on 21/09/2015 by mkstanici

Во ова издание на 24 Анализа од 21 септември се анализира за новите обврски после изборот на јавниот обвинител кој треба да се исполнат до 6 октомври 2015. Гости во оваа анализа се Тито Петковски и Павле Трајанов од демократскиот сојуз.

Comments

comments

Category Tag