24 Анализа 16.09.2015

397
Published on 16/09/2015 by mkstanici

24 Анализа од 16ти септември 2015 година. Тема на оваа анализа е правосудството , борбата со дискриминацијата, правата на малцинствата и слободата на медиумите. Гости во оваа Анализа се Малинка Јорданова Институтот за Европски политики и Бојан Маричиќ од Македонскиот центар за европско образование.

Comments

comments

Category