24 Анализа 15.09.2015

432
Published on 15/09/2015 by mkstanici

24 Анализа од 15 септември 2015 , тема на оваа анализа е изборот на Катица Јанева за специјалниот јавен обвинител. Во оваа анализа ке дебатираат Гордан Калајџиев кој беше еден од посериозните кандидати за оваа позиција и Насер Зибери политички аналитичар.

Comments

comments

Category Tag