24 Анализа 09.07.2015

614
Published on 03/09/2015 by mkstanici

24 Анализа на 24Вести ТВ со оваа анализа тема е состојбата со мигрантите и со кој предизвици се соочени невладините организации итн..
Гости Иво Котески , Саит Саити , Тихомир Николовски

Comments

comments

Category

Add your comment

Your email address will not be published.