24 Анализа 08.07.2015

440
Published on 03/09/2015 by mkstanici

24 Анализа на 24Вести ТВ од 08 јули 2015 година.
Тема на оваа емисија е судскиот процес Монструм кој што влегува во апелација и за состојбите во судството.
Гости во оваа анализа се адвокатите Ѓорѓи Настовски и Митко Солаков

Comments

comments

Category

Add your comment

Your email address will not be published.