24 Анализа – 07.09.2015

420
Published on 07/09/2015 by mkstanici

24 Анализа на 24 Вести тема на оваа анализа е образованието гледано од повеќе аспекти, за предходната година со низата на протести и проблеми. Гости во оваа анализа се: Сара Миленковска од студентскиот плленум , Бојан Јакимовски од средношколскиот пленум и професорот Владо Димовски

Comments

comments

Category Tag

Add your comment

Your email address will not be published.