24 Анализа – 04.09.2015

410
Published on 05/09/2015 by mkstanici

Обжалените се снимките од прислушкувањата да се иземат од списите под изговор дека се незаконски прибавени. Законска ли е одлуката? Кој се очекувањата од апелациониот суд? Во оваа анализа дебатираат Јанко Бачев универзитетски професор и Драган Маленовски поранешен антикорупционер.

Comments

comments

Category

Add your comment

Your email address will not be published.