24 Анализа 03.09.2015

419
Published on 03/09/2015 by mkstanici

24 Анализа на 24Вести ТВ од 03 септември 2015 година , тема на оваа анализа е одлуката на судот за непризнавање на прислушкуваните разговори од страна на Основниот суд и превирањата околу тоа. Гости во оваа анализа се професорот Љубомир Фрчковски и аналитичарот Алберт Муслиу. Водител е Мишко Иванов

Comments

comments

Category Tag

Add your comment

Your email address will not be published.