24 Анализа 02.09.2015

337
Published on 03/09/2015 by mkstanici

24 Анализа на 24Вести тема на оваа анализа е прогласувањето на бомбите за незаконски докази од страна на Основниот суд.
Гости се Лилјана Поповска претседателот на ДОМ и Горан Милевски претседател на либерал демократската партија

Comments

comments

Category Tag

Add your comment

Your email address will not be published.