24 Анализа 01.09.2015

454
Published on 03/09/2015 by mkstanici

24 Анализа на 24Вести ТВ прва анализа од новата сезона тема на оваа анализа е дали ке се спроведе договорот од Пржино.
Гости во оваа анализа е Бранко Героски главен и одговорен уредник на порталот плусинфо и Ивон Величковски претседател на либералната партија . Водител е Гоце Михајлоски

Comments

comments

Category Tag

Add your comment

Your email address will not be published.