24 Анализа – Радмила Шекеринска

519
Published on 26/09/2015 by mkstanici

24 Анализа на 24Вести од 25 септември 2015 година. Гости во оваа анализа е Радмила Шеќеринска потпретседател на СДСМ. Тена на ова гостување е моментална надворешна политика.

Comments

comments

Category Tag