24 Анализа – Нано Ружин и Љубомир Гајдов

1042
Published on 29/09/2015 by mkstanici

24 Анализа на 24Вести од 29 септември 2015 година. Тема на оваа анализа е кризата во блискиот исток , средбата Путин – Обама. Гости се Нано Ружин и Љубомир Гајдов.

Comments

comments

Category Tag