24Анализа 11.09.2015

459
Published on 13/09/2015 by mkstanici

24Анализа на 24Вести од 11 септември 2015. Тема на оваа анализа е бегалската криза и нејзината импликација во малите и големите држави. Што треба да напарат земјите за да се справат со овој проблем. Гости во оваа анализа се поранешните амбасадори Ристо Никовски и Нано Ружин.

Comments

comments

Category Tag