24Анализа 10.09.2015

539
Published on 10/09/2015 by mkstanici

24Анализа од 10 септември 2015 година. во оваа 24Анализа тема е бурата што ја предизвика сведочењето на Слободан Богоевски пред американските власти за тоа како одел откупот на Маѓар телеком кон македонските власти. Гости во оваа 24Анализа се: Владо Апостолов , Владимир Петревски и Исен Селиу.

Comments

comments

Category Tag

Add your comment

Your email address will not be published.