Јади Бурек – Игор Стефановски Иџе и Марјан Спасевски

888
Published on 16/09/2015 by mkstanici

Емисија Јади Бурек водител и автор Јанко Илковски , гости во ова емисија се Игор Стефановски Иџе , Европски шампион во ридски натпревари под капата на ФИА, и Марјан Спасевски од Агенцијата за млади и спорт.

Comments

comments

Category Tag