Топ Тема – 28.09.2015

579
Published on 29/09/2015 by mkstanici

Јавната администрација како дувло на партиски војници, политизирана, сервилна и пребукирана. Која е платата на новопримените по етничка основа? Дали администрацијата е база за гласови на ВМРО ДПМНЕ? Која економија може да поднеше 20 проценти од буџетот за плата на администрацијата?

Гости: Драган Гоцевски, Фадиљ Зендели, Горан Рафајловски, Драган Петровски.

Comments

comments

Tag