Топ Тема – 24 години македонска независност

507
Published on 08/09/2015 by mkstanici

Топ Тема од 08 септември 2015 година со Снежана Лупевска Созен. Тема на оваа дебата е независноста на Република Македонија со пратеници од првиот состав на Собранието на РМ.
Гости се: Ѓулистана Марковска , Тодор Петров , Туше Гошев , Исмет Рамадани

Comments

comments

Category Tag

Add your comment

Your email address will not be published.