Топ Тема 14.09.2015

614
Published on 15/09/2015 by mkstanici

Топ Тема од 14 септември 2015 , Водител е Александар Чомовски а тема на оваа дебата е специјален обвинител дали и кога стартува? Како би изгледал неговиот тим? Дали Македонија е експеримент на ЕУ? Се чека Јоханес Хан за Пржино 3, колку ке биде влијателен специјалниот обвинител? Од каде ќе се финансира?
Гости во оваа Топ Тема се адвокатите Звонко Давидовиќ, Оливер Вуксановиќ, Сашко Дуковски, и публицистот и екс обвинител Сотир Костов.

Comments

comments

Category Tag