Топ Тема 11.09.2015

488
Published on 12/09/2015 by mkstanici

Топ Тема од 11 септември 2015 година. И во Македонија идеја за ограда за мигрантите. Дали е тоа решение? Повторно полициска брутално, Македонија е на првите страници во светските медиуми. Како Функционира системот за третман на белалците. Исто така во оваа Топ Тема гостин е и светскиот шампион во маратонско пливање Евгениј Поп Ацев. Останатите гости се: Трпе Стојановски, Воислав Стојановски, Сузана Салиу.

Comments

comments

Category Tag

Add your comment

Your email address will not be published.