Топ Тема – Ѓорѓи Спасов и Алберт Муслиу

606
Published on 17/09/2015 by mkstanici

Топ тема од 16 септември 2015 година.
Тема: Специјаниот обвинител и официјално ја презеде функцијата и продолжението на преговорите измеѓу политичките партии.
Гости се универзитетскиот професор Ѓорѓи Спасов и политичкиот аналитичар Алберт Муслиу

Comments

comments

Category Tag