ТОП ТЕМА – Што по посетата на Хан?

592
Published on 03/09/2015 by mkstanici

Дебатна емисија Топ Тема на Телма ТВ , тема во оваа емисија е датум за новите избори во април наредната година. Исто така и преиоден период со транзациона влада.
Гости: Гордана Силјановска Давкова и Осман Кадриу
Водител е Снежана Лупевска Созен.

Comments

comments

Category

Add your comment

Your email address will not be published.