Топ Тема – Состојбата во медиумите

700
Published on 24/09/2015 by mkstanici

Топ Тема од 23 септември 2015 година.
Интервју: Панта Џамбазовски со Мендух Тачи.
Медиумите без интегритет , политички силувано новинарство, јавниот сервис нљ странљтљ на државно – партискиот наместо на јавниот интерес, состојбата на медиумите стигна на дневен ред на пост пржино преговорите.
Гости во Топ Тема се Климе Бабунски – комуниколог и Снежана Трпевска – професор по медиумско право. Водител е Боби Христов.

Comments

comments

Category Tag