Топ Тема – Скандалите со Телеком

540
Published on 08/09/2015 by mkstanici

Топ Тема од 07 септември 2015 теми на оваа дебата се последните скандали околу телеком и во вториот дел тема е Македонските научници низ светот. Водител е Александар Чомовски
Гости се Симо Груевски и Виктор Груев

Comments

comments

Category Tag

Add your comment

Your email address will not be published.