Топ Тема – Криза со мигрантите

536
Published on 05/09/2015 by mkstanici

Тема на оваа топ тема е кризата со мигрантите и решавање на проблемите со мигрантите , нивото на одговор и активизмот во Македонија и неуспехот на Европа да се справи со проблемите на мигрантите. Гости во оваа топ тема се: Суад Мисини , Милица Шкариќ и Мухамед Ариф член на канцеларијата на УНХЦР.

Comments

comments

Category

Add your comment

Your email address will not be published.