ТОП ТЕМА – интервју со Мирјана Лазарова Трајковска

608
Published on 03/09/2015 by mkstanici

Дебатна емисија Топ Тема на Телма ТВ , тема во оваа емисија е судскиот систем во Македонија и Европскиот суд за човекови права.
Гости др Мирјана Лазарова Трајковска судија на Европскиот суд за човекови права.
Водител е Александар Чомовски

Comments

comments

Category

Add your comment

Your email address will not be published.