ТОП ТЕМА – интервју со вицепремиерот Фатмир Бесими

464
Published on 03/09/2015 by mkstanici

Дебатна емисија Топ Тема на Телма ТВ , гостин во оваа емисија е вицепремиерот Фатмир Бесими , тема на оваа емисија е владиниот акциски план за итни реформи побарани од ЕУ и уделот на ДУИ во кризата. Водител е Боби Христов.

Comments

comments

Category

Add your comment

Your email address will not be published.