ТОП ТЕМА – Граѓанскиот сектор и кризата

546
Published on 03/09/2015 by mkstanici

Дебатна емисија Топ Тема на Телма ТВ , тема во оваа емисија е каде е во овој момент граѓанскиот и цивилниот сектор во оваа ситуација. Како заедно во една граѓанска акција. Гости во оваа дебата се: Елена Ставревска, Татјана Стојановска Иванова, Јордан Шишовски, Аријан Џафери. Водител е Александар Чомовски.

Comments

comments

Category

Add your comment

Your email address will not be published.