Топ Тема – Гојко Јаковлевски и Мухамед Халили

750
Published on 24/09/2015 by mkstanici

Партиската елита на ВМРО ДПМНЕ го криминализира патриотизмот, во владечката партија доминира индивидуалната моќ, Груевски треба да замине за доброто на ВМРО , кој и зошто го гради култот на личност во партијата на власт. Што е потрајно идејата или парите? Државата или личното богатство? Слободата или занданите? Скромноста или разузданоста? Дали заминувате од власта значи и распад на ДУИ? Што значат делбите во ДУИ. Топ Тема со Гојко Јаковлевски и Мухамед Халили.

Comments

comments

Category Tag