Студио со Павле Трајанов

611
Published on 13/09/2015 by mkstanici

Тема на ова издание е аферата “Телеком“ и сведочењето на Слободан Богоевски во Америка во кое е спомнато и името на Павле Трајанов. Гости во ова издание е пратеникот Павле Трајанов , Водител е Борјан Јовановски.

Comments

comments

Category Tag