Студио со Кирил Дончев

481
Published on 17/09/2015 by mkstanici

Студио со Кирил Дончев член на Студентскиот Пленум , интрвју околу новите активности на студентскиот пленум и случувањата во студентските домови. Видеото е од јутуб каналот на НоваТВ.

Comments

comments

Category Tag