Процес 37 Емисија

513
Published on 06/09/2015 by mkstanici

Гости во овој процес е хуманитарката Ленче Здравкин од Велес која ја доби наградата од невладината организација Скопјанката Мајка Тереза. Водител на емисијата Процес е Менче Атанасова – Точи

Comments

comments

Category Tag

Add your comment

Your email address will not be published.