Нова ТВ : Студио со Кире Наумов

1279
Published on December 2, 2015 by mkstanici

Студио на НоваТВ гостин е дополнителниот Министер за финансии Кире Наумов. Водител Борјан Јовановски.

Comments

comments

Category Tag