Викса и Дарко Мијалковски – Јади Бурек

2083
Published on 22/12/2015 by Cvete Maceski

Гости  се познатиот радио водител Викса и Дарко Мијалковски на Јади Бурек , Декември 2015 година.

Историја на (првите слободни и приватни) радиото, со ексклузивни снимки од почетокот на 89-те

Comments

comments

Category Tag