Tag: 2015

Нова сезона од Вин Вин со Оливера Трајковска

Оливера Трајковска ја почна новата Вин Вин сезона со гостувањето на претседателот на СДСМ Зоран Заев. Емисијата продолжува со емитување на 24 Вести телевизија репризни емисии може да ги гледате на јутјуб каналот на 24 Вести или на следниот линк за ВИН ВИН

Read More