Tag: Џонсон Контролс

Интевју со Петар Гошев во “Економски Магазин“

Интервју со Петар Гошев во емисијата Економски Магазин на Алсат М на тема најавата за заминувањето на Џонсон Контролс и Вистеон електроникс од слободната економска зона Бунарџик. Дали политиката на субвениционирање на странските компании во зоните е исправна?. Исто така и последниот извештај на ММФ за состојбите во Македонија. Дали е можно попуштање на Владата […]

Read More