Tag: Среќко Поповски

Прва Саботажа за оваа сезона

Среќко Поповски ја објави првата Саботажа за оваа сезона (бр 117) на 09 септември 2015 година . Видеото е превземено до Фејсбук профилот на Среќко Поповски

Read More