Tag: интервју

Павле Трајанов бара истрага за “Телеком“

Поранешенот министер за внатрешни работи Павле Трајанов, бара истрага за случајот со Маѓар Телеком сметајќи го веродостојно сведочењето на Слободан Богоевски за американскиот суд. На интевјуто на НОВАТВ тој изјави дека на ова сведочење се искажани повеќе од тешки обвинение за високи политички фигури во Македонија од сите политички партии. За него е битно тоа […]

Read More