Tag: Алсат

Нова Саботажа од 14 септември 2015

Новата Саботажа од 14 септември 2015 на Алсат М како дел од емисијата 360 степени. Можете да ја погледнете на јутуб каналот на Алсат М.

Read More

Прва Саботажа за оваа сезона

Среќко Поповски ја објави првата Саботажа за оваа сезона (бр 117) на 09 септември 2015 година . Видеото е превземено до Фејсбук профилот на Среќко Поповски

Read More